Några av våra kunder:

Candor Sweden

Candor är en leverantör av specialkemikalier, metaller och utrustning för ytbehandlings- verkstads- och elektronikindustrin.  RS Data AB har under många år fått förtroendet att drifta och utveckla Candors IT-sytem.

 

Coop Viberga

RS Data AB har fått förtroendet att hjälpa Norra Östergötlands konsumentförening med drift och underhåll av IT-system, skrivare, kameraövervakning m.m. Nök har tre butiker i Finspångsområdet, Coop Forum Viberga, Coop Konsum Bergslagshallen, samt Coop Nära i Rejmyre.

 

Rörproduktion

Rörproduktion finns idag i Östergötland, Södermanland och Mälardalen och är ett av regionens största VVS-företag. RS Data har fått förtroendet att hjälpa dem med drift och underhåll av deras IT-system.

Saltängens Mekaniska Verkstad AB är ett serviceföretag som har specialiserat sig på maskinbearbetning av stora maskindelar och svetsning av stålkonstruktioner. Under lång tid har RS Data AB varit totalleverantör inom IT till Saltängens Mekaniska verkstad.
Skyltpoolen

Skyltpoolen är en rikstäckande leverantör av skyltar och skyltsystem för interiör och exteriör skyltning. RS Data AB har under många år haft förtroendet att sköta drift och underhåll av Skyltpoolen Norrköpings IT-utrustning.

Swed Handling

Swed Handling AB är en kemikaliedistributör med huvudkontor och lager i Norrköping, kontor och lager i Gävle, samt försäljningskontor i Stockholm, Borås och Lund. RS Data har förtroendet att sköta Swed Handlings IT-system som inbegriper både serverar, datorer, nätverk, VPN m.m.
RS Data AB, server, dator, data, moln, hyr server, webhotel, webhotell

RS Data AB • Fredrikdalsgatan 16 30 • 602 23 Norrköping
Växel: 011-21 14 90 • info@rsdata.se
adobe, microsoft, spam, mail, webhotel, webhotell, teamviewer, fjärrsupport

watchguard Partner, webhotel, webhotell, domän, domain, registrera domän

HP Partner One, webhotel, webhotell, domän, registrera domän

Pyramid affärssytem, cloud, molnet, köpa dator, norrköping, konsult

adobe, pyramid, spam, mail, webhotel, webhotell, teamviewer, fjärrsupport

mail, webhotel, webhotell, spam